Mire se erdhet në
Tajba Turizam

Reth nesh

Agjensioni turistik Tajba Turizam me seli në rugën Cvetan Dimov nr.40 Shkup, Maqedonin e Veriut me përvojën 16 vjeçare në sferën e turizmit operon në 4 shtete: Maqedonin e Veriut, Kosov, Shqipëri dhe Mal të zi, në sfera dhe sektore të ndryshëm të turizmit.
Si dhe ofron shërbime dhe pakete në Republikën e Turqisë si: Hotele, Transport tur shëtitje, edhe shum shërbime të tjera.
Aktivitetin kryesor e kemi udhëtimet për në vendet e shenjëta Mekke dhe Medine për kryerjen e umres dhe haxhit.
Ne si agjencion prej dites së themelimit kemi realizuar 16 udhëtime per haxh dhe shum udhëtime për umre.
Kemi udhëtime javore për në Stamboll me paket 3 ditor.
Dhe kemi partneritet me kopaninë turke Yonca Turizm me të cilën realizojm udhëtime çdo ditë Shkup - Stamboll - Shkup me linje të regullt që 2 vite.
Po ashtu ofrojmë grupeve nga turqija për Ballkan tur shetitje 5 ditore nga Stanbolli për Ballkan. jemi në bashkpunim me Turkish Airlines, Saudian Air, Pegasus, Fly Nas Air, Royal Jordanian Air dhe me shum kompani ajrore, dhe ofrojmë shitje të biletave të tyre.

pse jemi më profesional?

Ndër agjensionet e para

Pse duhet të udhëtoni me ne!

16
Vite në këtë sferë
16
Haxhe të organizuara
50
Umre të organizuara
4
Shtete që operojmë

LAJME / NJOFTIME

VIDEO

Bashkëpunëtor:

NA DËRGONI NJË EMAIL

  KONTAKT INFO

  Shkup, Maqedonia e Veriut

  Abaz ef.Memedi

  Mob.: +389 70 243 249
  Email: info@tajbaturizam.com
  Email: abaz_memeti@hotmail.com

  Fatmir Dashi
  Mob.: +389 70 243 249

  Haxhi Idriz Muriç
  Mob.: +389 70 270 259

  Osman Halimi
  Mob.: +389 71 365 366

  Tetovë Maqedonia e Veriut

  Ali ef.Ashani

  Adresa: Cvetan Dimov nr.40 Shkup, Maqedonin e Veriut