Добредојдовте во
Tajba Turizam

ЗА НАС

Туристичката агенција Тајба Туризам со седиште на улица Цветан Димов бр.40 Скопје, Северна Македонија со 16 годишно искуство во областа на туризмоt.Работиме и оперираме во 4 држави: Северна Македонија, Косово, Албанија и Црна Гора, во различни области и сектори на туризмот. Нудиме услуги и пакети во Република Турција како што се: резервација на хотели, транспорт превози,тура прошетки и многу други услуги. Главната активност е патувања за на светите места Мека и Медина за обавување на одредбите Умра и Хаџ. Ние како агенција од денот на основањето реализирафме 16 пати патувања за хаџ и многу патувања за Умра. Имаме неделни патувања до Истанбул со 3-дневен престој пакет. И имаме партнерство со турската компанија Yonca Turizm со која правиме дневни патувања Скопје - Истанбул - Скопје со редовна линија 2 години. нудиме од Турција до Балканот со 5-дневна пешачка тура од Истанбул до Балканот. ние соработуваме со Turkish Airlines, Saudian Air, Pegasus, Fly Nas Air, Royal Jordanian Air и многу други авиокомпании и нудиме авионски карти.

зошто сме попрофесионални?

Меѓу првите агенции

Зошто треба да патувате со нас!

16
Години во оваа сфера
16
Организирани аџилак
50
Организиран Умра
4
Држави со кои работиме

ВЕСТИ / НАЈАВИ

ВИДЕО

Соработка:

ИСПРАТЕТЕ НИ Е-пошта

  КОНТАКТ ИНФО

  Скопје, Северна Македонија

  Abaz ef.Memedi

  Mob.: +389 70 243 249
  Email: info@tajbaturizam.com
  Email: abaz_memeti@hotmail.com

  Fatmir Dashi
  Mob.: +389 70 243 249

  Haxhi Idriz Muriç
  Mob.: +389 70 270 259

  Osman Halimi
  Mob.: +389 71 365 366

  Тетово, Северна Македонија

  Ali ef.Ashani

  Адреса: Цветан Димов бр.40 Скопје, Северна Македонија